söndag 11 november 2012

Guds löften och hans under

Ja idag har jag läst i Psalt. 132 , om Davids löfte och Herrens löfte  att när man håller sina löften och vandrar på Guds väg så leder det till en underbar gemenskap med Herren. Just när det gäller Israels folk har de speciella löften, och det förbund som Gud har slutit med Abraham  . Jag älskar Psaltaren för den visar Guds handlande i världen med oss ,man ser så klart detta ,genom hela GT. ,så lär man känna Herrens alla sidor ,men mest så avskyr han att man inte sätter Honom först ,det går som en röd tråd genom hela GT. ,det är väldigt synligt i GT. Läs gärna om detta.

I NT. har jag läst Joh evangelium 9 kapitlet, om när Jesus botar en blind man,och jag känner igen tongångarna, även idag när man berättar att man har upplevt ett under eller berättar om att Jesus kan hjälpa ,hur tvivlande människan är även när det har hänt ett under . 


Men det största undret är när Jesus frälsar en människa ,det är fantastiskt ,med denna förvandling som händer då . Läs gärna om detta i NT. Gud välsigne er .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar